Bruidsfotografie

Jullie dag, die waarschijnlijk één van de mooiste dagen van jullie leven gaat worden, moet natuurlijk professioneel worden vastgelegd. Van alle bijzondere momenten tot aan de kleinste details zullen dan worden vereeuwigd. Daarom zullen we van tevoren altijd een kennismakingsgesprek hebben, waarin we jullie trouwdag volledig door zullen nemen. Zo komen we op de dag zelf niet voor verrassingen te staan en weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten. Iedere bruiloft is uniek. Het is voor mij als fotograaf de sport om iedere keer weer unieke foto’s te maken, die zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen van het bruidspaar. Niels Braal Fotografie zorgt dat jullie telkens weer jullie trouwdag kunnen herbeleven aan de hand van een tastbare herinnering.
 • Fotograaf kiezen

  Kijk kritsch naar de foto's

  Bij het kiezen van een fotograaf zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat de stijl en kwaliteit van de foto’s jullie aanstaan. Van mij als professioneel fotograaf kun je verwachten dat mijn foto’s beter zijn dan foto’s die je met een mobiele telefoon of een hobbytoestel maakt. Kijk kritisch naar de foto’s, vinden jullie ze echt mooi? Dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste!

 • Persoonlijke klik

  De juiste balans tussen onzichtbaar zijn en contact maken

  Daarnaast is het bijna net zo belangrijk dat jullie een klik hebben met mij als fotograaf. Gedurende jullie gehele trouwdag zal ik aanwezig zijn. Wanneer je een klik hebt met je fotograaf, zul je je beter kunnen ontspannen, met mooiere foto’s tot resultaat. Als fotograaf probeer ik tijdens elke bruiloft weer de juiste balans te vinden tussen onzichtbaar zijn op de belangrijke momenten en juist contact te maken gedurende de rest van de dag. Als er bruidskinderen tijdens de dag aanwezig zijn, probeer ik ze zoveel mogelijk bij de shoot te betrekken, van het samen een foto maken van het bruidspaar tot aan een gekke bekken foto maken toe.

 • Uw budget

  Zoveel mogelijk fotografie binnen uw budget

  Ook is het natuurlijk niet onbelangrijk dat de fotograaf van jullie keuze valt binnen het budget dat jullie hebben voor deze tastbare herinnering. Een fotograaf is een grote uitgave, waar je, als je een goede keuze maakt, zeker geen spijt van zult krijgen. Ik probeer met ieder bruidspaar te kijken hoe er zoveel mogelijk fotografie past binnen jullie budget, zodat jullie dag zo volledig mogelijk professioneel kan worden vastgelegd.

 • Mijn stijl

  Met mijn passie fotografie mag ik mensen gelukkig maken

  Mijn stijl zal ik omschrijven als ongedwongen, authentiek, puur en vol emotie, maar een vleugje humor op zijn tijd komt zeker ook naar voren. Met mijn foto’s probeer ik iedere keer weer een verhaal te vertellen, door alle momenten vanaf de voorbereidingen tot en met het feest te fotograferen. Als fotograaf sta ik altijd open voor ideeën van het bruidspaar.

  Bekijk hier mijn portfolio om mijn werk te zien

 • Drone

  Fotografie vanuit een uniek oogpunt

  Maak jullie bruidsreportage extra uniek door dronefoto’s te laten maken van jullie bruiloft. Met een dronefoto wordt jullie bruiloft ook zichtbaar vanuit een ander perspectief. Maak een originele foto tijdens je fotoshoot, waar jullie vrienden en familie jaloers op zullen zijn. Een dronefoto geeft de sfeer van de feestlocatie weer vanuit een uniek oogpunt. Bij het platina pakket zitten de luchtfoto’s er standaard in.

  Bekijk hier alle pakketten

 • Afterwedding shoot

  Nog een keer schitteren in jullie bruidskleding

  Willen jullie nog een keer schitteren in jullie bruidskleding? Dan is een afterweddingshoot misschien een goed idee. Maak foto’s op een andere locatie dan op jullie trouwdag, bijvoorbeeld in het water. Of laat idyllische foto’s maken tijdens jullie huwelijksreis.

  Bekijk tarieven

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

De wensen van de klant staan voorop. Tijdens het kennismakinsgesprek nemen we alle details met elkaar door. Tijdens het kennismakinsgesprek nemen we alle details met elkaar door. Daarnaast geef ik het bruidspaar een aantal tips, bespreken we de fotolocaties en of er nog specifieke fotowensen zijn. We kijken hoeveel uur fotografie er gewenst is. Vervolgens maak ik een vrijblijvende offerte. Na jullie akkoord en de aanbetaling staat de dag vast. Kort voor de bruiloft hebben we nog even contact over eventuele wijzigingen.

De dag

Daarna breekt jullie dag echt aan. Ik fotografeer altijd met twee camera’s, zodat ik gedurende de belangrijke momenten niet hoef te wisselen van lenzen en mij volledig kan focussen op het maken van zo mooi mogelijke foto’s. Gedurende de dag zal ik tot het uiterste gaan voor de perfecte foto. Om het juiste perspectief te krijgen lig ik gerust in een plas om zo, bijvoorbeeld, de weerspiegeling van het bruidspaar op de foto te krijgen.